Na het succes van onze recente "Boerderij van de Toekomst" meetup ( klik hier voor de terugblik ), zijn we enthousiast bezig met het plannen van een boeiende excursie voor onze Waterstof Community of Practice naar "The Farm of the Future" in Lelystad. Deze inspirerende excursie staat gepland voor dinsdag...
Lees meerOok dit jaar biedt regio Foodvalley in de Verspillingsvrije Week verschillende activiteiten aan voor het onderwijs. De belangstelling daarvoor is dit jaar groot. Masterclasses Koken met Gered Voedsel voor VO en MBO Maar liefst 6 scholen, met 7 klassen, doen dit jaar mee aan een Masterclass Koken met restvoedsel. Dit...
Lees meerKick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition at The Future of Us 2023! Maak je klaar voor een grensverleggend evenement! Dit jaar staat The Future of Us op donderdag 28 september in het teken van het thema ‘Breaking down Barriers’. We moeten de muren doorbreken die de energietransitie...
Lees meerOp 20 juni j.l. presenteerde Toni Rijkaart, student Innovatieve Bedrijfskunde aan de CHE, zijn afstudeeronderzoek over een circulaire betonketen in de regio. Dat deed hij niet zomaar... Ruim 25 geïnteresseerden uit de betonketen, de overheid en het onderwijs waren aanwezig voor de presentatie en de dialoog die daarna gevoerd werd. ...
Lees meerSebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit. Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...
Lees meer