Op 10 januari vond het eerste Circulair Café van 2024 plaats. Onze locatie voor deze bijeenkomst was niemand minder dan Bakkersgrondstof in Wageningen, waar brood een tweede kans krijgt. Sebastiaan Hetterschijt nam ons mee op een boeiende reis door de wereld van hergebruikt brood en onthulde waarom dit niet alleen...
Lees meerOp vrijdag 6 januari was een bijzondere aflevering van DoeMaarDuurzaam te zien op SBS6. Deze aflevering belicht een prachtige samenwerking tussen twee van onze partners, Van Ginkel en Aeres, met de focus op de constructie van de Aeres hogeschool in Almere. In deze uitzending van DoeMaarDuurzaam staat duurzaamheid centraal en...
Lees meerRegio FoodValley Circulair is verheugd aan te kondigen dat op vrijdag 6 januari om 16:00 uur een bijzondere aflevering van DoeMaarDuurzaam op SBS6 wordt uitgezonden. Deze aflevering belicht een prachtige samenwerking tussen twee van onze partners, Van Ginkel en Aeres, met de focus op de constructie van de Aeres hogeschool...
Lees meerOntdek de duurzame stappen in de recente uitgave van Groei, waarin het artikel ''Circulair beton'' de schijnwerpers richt op een veelbelovende ontwikkeling. In een tijd waarin grondstoffen schaarser worden, toont dit stuk de groeiende trend van hergebruik van materialen, met een specifieke focus op een circulaire betonketen. Benieuwd naar duurzame...
Lees meerOp steeds meer bedrijventerreinen verenigt het bedrijfsleven zich in bijvoorbeeld een ondernemersvereniging of een BIZ. Dit biedt veel voordelen! Denk aan collectieve verduurzaming, gezamenlijke beveiliging of het onderling uitwisselen van energie in tijden van netcongestie. Tijdens deze bijeenkomst informeren én inspireren wij je over het gezamenlijk oppakken van de maatschappelijke...
Lees meer