Wij maken het rond
Partner worden

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Excursie Boerderij van de toekomst

Woensdag 13 september 2023 Algemeen

Na het succes van onze recente "Boerderij van de Toekomst" meetup ( klik hier voor de terugblik ), zijn we enthousiast bezig met het plannen van een boeiende excursie voor onze Waterstof Community of Practice naar "The Farm of the Future" in Lelystad. Deze inspirerende excursie staat gepland voor dinsdag...

Lees meer

Veel belangstelling bij scholen voor activiteiten in de Verspillingsvrije Week 2023

Donderdag 31 augustus 2023 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Ook dit jaar biedt regio Foodvalley in de Verspillingsvrije Week verschillende activiteiten aan voor het onderwijs. De belangstelling daarvoor is dit jaar groot. Masterclasses Koken met Gered Voedsel voor VO en MBO Maar liefst 6 scholen, met 7 klassen, doen dit jaar mee aan een Masterclass Koken met restvoedsel. Dit...

Lees meer

The Future of Us 2023

Woensdag 30 augustus 2023 Algemeen

Kick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition at The Future of Us 2023! Maak je klaar voor een grensverleggend evenement! Dit jaar staat The Future of Us op donderdag 28 september in het teken van het thema ‘Breaking down Barriers’. We moeten de muren doorbreken die de energietransitie...

Lees meer

Presentatie afstudeeronderzoek Circulaire Betonketen in de Regio Foodvalley

Woensdag 30 augustus 2023 AlgemeenCommunity of Practice Bouw

Op 20 juni j.l. presenteerde Toni Rijkaart, student Innovatieve Bedrijfskunde aan de CHE, zijn afstudeeronderzoek over een circulaire betonketen in de regio. Dat deed hij niet zomaar...   Ruim 25 geïnteresseerden uit de betonketen, de overheid en het onderwijs waren aanwezig voor de presentatie en de dialoog die daarna gevoerd werd.  ...

Lees meer

Sebastiaan Hetterschijt aan de slag als circulaire ketenadviseur

Woensdag 30 augustus 2023 AlgemeenCommunity of Practice BouwCommunity of Practice Circulaire VoedselketensCommunity of Practice MeetbaarheidCommunity of Practice Inkopen en Beleid

Sebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit.   Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven