Ook dit jaar biedt regio Foodvalley in de Verspillingsvrije Week verschillende activiteiten aan voor het onderwijs. De belangstelling daarvoor is dit jaar groot. Masterclasses Koken met Gered Voedsel voor VO en MBO Maar liefst 6 scholen, met 7 klassen, doen dit jaar mee aan een Masterclass Koken met restvoedsel. Dit...
Lees meerKick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition at The Future of Us 2023! Maak je klaar voor een grensverleggend evenement! Dit jaar staat The Future of Us op donderdag 28 september in het teken van het thema ‘Breaking down Barriers’. We moeten de muren doorbreken die de energietransitie...
Lees meerOp 20 juni j.l. presenteerde Toni Rijkaart, student Innovatieve Bedrijfskunde aan de CHE, zijn afstudeeronderzoek over een circulaire betonketen in de regio. Dat deed hij niet zomaar... Ruim 25 geïnteresseerden uit de betonketen, de overheid en het onderwijs waren aanwezig voor de presentatie en de dialoog die daarna gevoerd werd. ...
Lees meerSebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit. Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...
Lees meerOp 11 oktober 2023 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Voor ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen...
Lees meer