Sebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit. Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...
Lees meerOp 11 oktober 2023 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Voor ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen...
Lees meerWist je dat we in Nederland een kwart van al ons eten nooit eten? Al dat eten wordt verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. We stoppen er veel energie in. Energie die de aarde opwarmt. Des te belangrijker dat we zo min mogelijk eten verspillen. Om daar aandacht voor...
Lees meerOp 17 juli overleed na een kort ziekbed Geanne van Arkel, onze begeleider van het thema Bedrijventerreinen en Industrie. We zijn daar erg verdrietig en ontdaan over en verliezen in haar een waardevol persoon. Ze was jong, levenslustig, gezond en altijd positief. En nu plotseling is zij er niet meer... ...
Lees meerOm mkb te helpen om innovaties in agrifood sneller naar de markt te brengen is er nu subsidie beschikbaar vanuit Regio Deal Foodvalley. De subsidie is beschikbaar in vouchers tot 50.000 euro. Foodvalley NL voert de voucherregeling uit. Veel veelbelovende start-ups en scale-ups in de agrifood hebben moeite om innovaties...
Lees meer