Op 12 september opende Milligreens in Barneveld zijn deuren voor ons tijdens het tweede Circulaire Café. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het telen van hoogwaardige microgroenten en cressen met een innovatieve twist. Hun gewassen worden op een 'verticale' manier gekweekt en verpakt in volledig composteerbare kartonnen bakjes, dankzij hun gebruik...
Lees meerHeb jij je nog niet aangemeld voor The Future of Us? Doe het dan snel! Nog maar 1 week en dan is het zo ver: de 5e editie van The Future of Us en jij kunt er nog steeds bij zijn! Een goedgevuld programma op maar liefst 3 podia met...
Lees meerErvaar de toekomst van waterstof tijdens onze Innovatiedag op 28 september 2023: "Waterstof: Het Nieuwe Eureka voor de Energietransitie?" Ontdek de veelbelovende mogelijkheden van waterstof als duurzame energiebron, zonder CO2-uitstoot. Ga met ons mee op een inspirerende reis door het Groene Hart, waar we innovatieve waterstofprojecten verkennen en deelnemen aan...
Lees meerNa het succes van onze recente "Boerderij van de Toekomst" meetup ( klik hier voor de terugblik ), zijn we enthousiast bezig met het plannen van een boeiende excursie voor onze Waterstof Community of Practice naar "The Farm of the Future" in Lelystad. Deze inspirerende excursie staat gepland voor dinsdag...
Lees meerOok dit jaar biedt regio Foodvalley in de Verspillingsvrije Week verschillende activiteiten aan voor het onderwijs. De belangstelling daarvoor is dit jaar groot. Masterclasses Koken met Gered Voedsel voor VO en MBO Maar liefst 6 scholen, met 7 klassen, doen dit jaar mee aan een Masterclass Koken met restvoedsel. Dit...
Lees meer