Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Oude apparaten krijgen tweede leven in Regio Foodvalley tijdens Week van de Circulaire Economie

Dinsdag 25 maart 2025 Algemeen

Van 17 tot en met 22 maart 2025 stond Regio Foodvalley in het teken van repareren. In zeven gemeenten werden succesvolle Repair Cafés en Repair Clubs georganiseerd als onderdeel van de landelijke campagne Heel Nederland Repareert. Dit was een initiatief vanuit Afval van Utrecht, Natuur- en Milieufederatie Utrecht en Living...

Lees meer

Masterclass ‘Werken met restvoedsel’ voor leerlingen VMBO Groevenbeek College in Putten

Donderdag 20 maart 2025 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op woensdag 19 maart kregen leerlingen van VMBO Groevenbeek College een inspirerende masterclass ‘Werken met restvoedsel’. Onder begeleiding van chef-kok Giel Dons leerden zij handige technieken om met overgebleven ingrediënten heerlijke gerechten te kunnen bereiden. Wethouder Ewoud ’t Jong (Putten) was aanwezig om het belang van voedselbewustzijn en circulaire economie...

Lees meer

Masterclass ‘Werken met restvoedsel’ voor leerlingen Zorg & Welzijn in Barneveld

Woensdag 19 maart 2025 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op woensdag 19 maart volgden derdejaars leerlingen Zorg & Welzijn van VMBO De Meerwaarde een inspirerende masterclass ‘Werken met restvoedsel’. Onder leiding van chef-kok Giel Dons leerden zij handige technieken om met overgebleven ingrediënten smaakvolle en voedzame gerechten te kunnen bereiden. Wethouder Wim Oosterwijk (Barneveld) was hierbij aanwezig om het...

Lees meer

Week van de Circulaire Economie van start: Heel Nederland Repareert in volle gang

Dinsdag 18 maart 2025 Algemeen

Gisteren is de Week van de Circulaire Economie officieel van start gegaan, en daarmee ook de campagne Heel Nederland Repareert . In heel Nederland wordt deze week extra aandacht besteed aan hergebruik en reparatie, en in Regio Foodvalley staan gemeenten hierin centraal. Samen zetten zij zich in om ambtenaren en...

Lees meer

Studenten van Het Perron maken tijdens masterclass ‘Werken met restvoedsel’ circulaire lunch voor vrijwilligers Stadsakkers Veenendaal

Maandag 17 maart 2025 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op maandag 17 maart trapten mbo-studenten en vmbo-leerlingen van Het Perron de Week van de Circulaire Economie af met een bijzondere masterclass ‘Werken met restvoedsel’. Onder leiding van chef-kok Paula Middendorp gingen zo’n veertien derdejaars studenten van de koksopleiding en vier leerlingen van het vmbo aan de slag met voedselrestanten...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2025 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven