De CHE is samen met de gemeente Ede, Wageningen University & Research en gemeente Scherpenzeel en het Living Lab Regio Foodvalley bezig met het project 'Stadslab Ede'. Een project waarbij we de samenwerking tussen overheden, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen nog meer kunnen stimuleren. Sinds 2018 is de Christelijke Hogeschool Ede...
Lees meerHet Living Lab Regio Foodvalley Circulair is een netwerk van bedrijven, onderwijs en overheden dat de circulaire economie voor de regio vaart wil geven. Het netwerk groeit nog steeds, daarom stellen wij onze nieuwe partners graag aan u voor. In deze editie is dat Toyota Material Handling. Willem Stehouwer (links),...
Lees meerVan de mooie uitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley op 29 september gaan we nu met snelle schreden richting 18 november wanneer onze eigen Living Lab Day zal plaatsvinden. Een jaarcongres, dat we dit jaar gelukkig weer fysiek kunnen organiseren zodat er ruimte voor ontmoeting en inspiratie kan ontstaan. U...
Lees meerOp donderdagavond 14 oktober was er eindelijk weer een fysieke bijeenkomst van de Werkplaats Circulaire Voedselketens in Regio Foodvalley. We waren te gast bij Sebastiaan Hetterschijt van Bakkersgrondstof in Wageningen. Vanaf 19:30 uur werden alle aanwezigen welkom geheten in het Nederlands Bakkerij Centrum. Met Bakkersgrondstof en De Groenerie stonden deze...
Lees meerOp 16 oktober was het weer Wereld Voedseldag. Sinds 9 jaar wordt op die dag ook de Youth World Food Day gehouden. Dit jaar in Ede, op het terrein van het World Food Centre, naast het NS-station. Hoofdthema: eiwittransitie. Oftewel: hoe kunnen we met andere eiwitten dan alleen van vlees,...
Lees meer