Ook dit jaar biedt regio Foodvalley in de Verspillingsvrije Week verschillende activiteiten aan voor het onderwijs. De belangstelling daarvoor is dit jaar groot. Masterclasses Koken met Gered Voedsel voor VO en MBO Maar liefst 6 scholen, met 7 klassen, doen dit jaar mee aan een Masterclass Koken met restvoedsel. Dit...
Lees meerMet enthousiasme presenteren wij de bevindingen van een recent afgerond onderzoek over "Vraag & Aanbod naar Waterstof in Regio Foodvalley en het Optimaliseren van Samenwerking." Dit grondige rapport, tot stand gebracht door de toewijding van Rineke en Willem van de Christelijke Hogeschool Ede, markeert een belangrijke stap richting duurzaamheid en...
Lees meerKick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition at The Future of Us 2023! Maak je klaar voor een grensverleggend evenement! Dit jaar staat The Future of Us op donderdag 28 september in het teken van het thema ‘Breaking down Barriers’. We moeten de muren doorbreken die de energietransitie...
Lees meerOp 20 juni j.l. presenteerde Toni Rijkaart, student Innovatieve Bedrijfskunde aan de CHE, zijn afstudeeronderzoek over een circulaire betonketen in de regio. Dat deed hij niet zomaar... Ruim 25 geïnteresseerden uit de betonketen, de overheid en het onderwijs waren aanwezig voor de presentatie en de dialoog die daarna gevoerd werd. ...
Lees meerOp donderdag 22 juni 2023 hebben we met veel enthousiasme de negende Community of Practice Waterstof mogen organiseren in Gasterij de Havezathe, Veenendaal. Samen hebben we een inspirerende dag beleefd waarin het thema "Energiehubs en hun impact op een duurzame toekomst" centraal stond. Resultaten van Rineke & Willem's onderzoek: "Vraag...
Lees meer