Wij maken het rond
Partner worden

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Gezocht: Innovatieve Ondernemers in Regio Foodvalley

Woensdag 17 april 2024 Algemeen

Op 16 oktober 2024 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemers uit de regio. Ondernemers met innovatieve producten of diensten   kunnen zich tot en met 25 augustus aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl . Een voordrachtscommissie stimuleert dat proces.  Een vakjury maakt daarna bekend welke drie ondernemers voor...

Lees meer

Technasium leerlingen ontdekken en ontwerpen slimme oplossingen tegen voedselverspilling!

Vrijdag 12 april 2024 Community of Practice Circulaire Voedselketens

‘Voedselverspilling is een groot probleem in de Nederland’. Met deze zin begonnen verschillende middelbare scholieren hun pitch tijdens het slotevenement van de O&O opdracht ‘Stop voedselverspilling’ op 10 april 2024. Vooraan een grote collegezaal op de Campus van Wageningen University & Research mochten ze aan verschillende opdrachtgevers en aan de...

Lees meer

Terugblik ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

Maandag 25 maart 2024 Community of Practice Bouw

Woensdag 20 maart was het zover! Bij ontmoetingscentrum de Eng in Voorthuizen zijn we met 100+ man uit de keten het gesprek aangegaan over gezond en biobased bouwen in de Regio Foodvalley. Inspiratie is gedeeld, commitment uitgesproken en er wordt al nagedacht over een vervolgbijeenkomst!   De dag begon met 6...

Lees meer

Terugblik CoP Circulaire Voedselketens: Duurzame catering

Maandag 25 maart 2024 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Verspillingsvrije catering en restaurants Op donderdag 14 maart – in de week van de Circulaire Economie – waren we bij BAS Beers and Steaks in Barneveld met een divers en inspirerend gezelschap. De triple helix was goed vertegenwoordigd met diverse ondernemers zoals chefs van horeca en catering, verschillende regionale gemeenten...

Lees meer

Masterclass ‘Werken met Restvoedsel’ voor leerlingen MBO De Meerwaarde in Barneveld

Vrijdag 15 maart 2024 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Living Lab Regio Foodvalley Circulair was vandaag in de Week van de Circulaire Economie bij MBO De Meerwaarde in Barneveld. Hier hebben we gewerkt met restvoedsel onder leiding van chef-kok Giel Dons (Dons Catering) uit Wageningen. Dit voedsel kwam niet alleen van een stadsvoedseltuin en een lokale bakker, maar ook...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven