Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Greencycl en TOMO winnen eerste editie Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Dinsdag 15 februari 2022 Algemeen

Greencycl, bouwer van ’s-werelds eerste recyclingproces voor ziekenhuisafval, heeft de juryprijs van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 gewonnen. De publieksprijs ging naar TOMO, het circulaire fashion en lifestyle omni-channel platform. De initiatiefnemers van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 willen laten zien wat de provincie Utrecht te bieden heeft...

Lees meer

Unbrick en MaGie Creations winnen tweede editie van Gelderse Circulaire Innovatie Top 20!

Vrijdag 11 februari 2022 Algemeen

Unbrick, bouwer van duurzame woningen, is door de jury uitgeroepen tot winnaar van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. De publieksprijs ging naar MaGie Creations, verwerker van biergraan tot ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie. 
De initiatiefnemers van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 willen laten zien wat Oost-Nederland te bieden heeft...

Lees meer

Ervaringen: City Deal Kennis Maken

Donderdag 10 februari 2022 Algemeen

City Deal Kennis Maken (CDKM) is een samenwerking tussen de gemeente Wageningen, Ede Wageningen University and Research (WUR) en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). De CDKM verbindt studenten, en mogelijk onderzoekers en docenten, van de kennisinstellingen aan lokale projecten. Op die manier wordt een verbinding gemaakt tussen de kennis, expertise...

Lees meer

Het Versnellingshuis helpt jou om circulariteit toe te passen in je bedrijf!

Woensdag 09 februari 2022 Algemeen

Wil je iets met circulariteit in je bedrijf, maar weet je nog niet wat? Samen met de Provincie Utrecht heeft het Versnellingshuis Nederland circulair een overzicht gemaakt van handige info en partijen aan wie je een vraag kan stellen. Hierin vind je onder andere bronnen met handige info en partijen...

Lees meer

Masterclass 'No Waste': restafval omtoveren tot lekkere smaakmakers

Woensdag 09 februari 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Arnhem – Sinaasappelschillen, rode koolharten, witlofbladeren, zaadlijsten van tomaten. Afval? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er valt wel iets lekkers van te maken volgens fermentatiespecialist Erik Munneke, chef bij Smaakpark. MBO-studenten van de koksopleiding van Rijn IJssel experimenteren tijdens een masterclass hoe je restafval om kunt toveren...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven