Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Nieuwsbrief februari 2022

Donderdag 24 februari 2022 Algemeen

Nog heel even wachten en dan is het alweer lente. Hopelijk heeft u door de stormen van de afgelopen week geen schade opgelopen en bent u klaar voor het voorjaar.  De week van 7-11 februari stond helemaal in het teken van de circulaire economie: u heeft daar ongetwijfeld iets van...

Lees meer

Stadsblad Cirkelstad

Woensdag 23 februari 2022 Community of Practice Bouw

Onze werkplaats Bouw wordt uitgevoerd in samenwerking met Cirkelstad. Deze landelijke stichting die zich hard maakt voor circulaire bouw geeft regelmatig een magazine uit: het Stadsblad. Wellicht krijgt u deze al digitaal of op papier, maar we attenderen u graag op de mogelijkheid dit magazine online te ontvangen. Via het...

Lees meer

Samen werken aan toekomstbestendig onderwijs

Woensdag 23 februari 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Steeds meer opleidingen doen het en het blijkt een gouden greep: docenten en studenten organiseren gezamenlijke inspiratiesessies over toekomstbestendig onderwijs met partners uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid.  Wat is het en hoe bereidt de school zich hierop voor? Wie wil daar nou niet aan meewerken? MBO Horeca...

Lees meer

Onderzoek naar knelpunten en mogelijke oplossingen voor voedselafval in binnenstad Rhenen

Woensdag 23 februari 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Resultaten onderzoeksstage.  Op 8 februari presenteerde student Loris Monasso in het Stadsmuseum in Rhenen de resultaten van zijn onderzoeksstage over mogelijke oplossingen voor voedselafval in de binnenstad van Rhenen. Tijdens het overleg met winkeliers/ horecaondernemers uit de binnenstad van Rhenen, gemeente Rhenen, Rhenen Stad en de Werkplaats Circulaire Voedselketens bespraken...

Lees meer

#HetKanWel - Column Geanne van Arkel

Dinsdag 15 februari 2022 Algemeen

Met duurzame en circulaire uitdagingen kunnen we direct aan de slag. Denk aan het verminderen van de CO2-uitstoot en andere maatregelen om het klimaat en de aarde te sparen. Dit zijn zeker geen ‘missions imposible’. We kunnen voedselverspilling tegengaan en kiezen voor een plantaardig-rijk dieet. Deze voorbeelden staan in de...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven