Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Terugblik Werkplaats Waterstof bijeenkomst #5

Woensdag 30 maart 2022 Community of Practice Waterstof

Op 16 maart was Werkplaats Waterstof #5 en kwamen we met een behoorlijk groep bij elkaar op het IPKW terrein in Arnhem. Tijdens deze werkplaatsbijeenkomst zijn wij gestart met enkele updates en een presentatie van een visie voor de Werkplaats in 2022. Onder begeleiding van inspirerende initiatiefhouders binnen de Regio...

Lees meer

MBO-challenge Voedselverspilling: welke oplossingen hebben de studenten Aeres Ede bedacht voor de regionale opdrachtgevers?

Woensdag 30 maart 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op naar de landelijke Finale van 21 april 2022! Ze zijn er in oktober 2021 al mee begonnen: vijf eerste- en tweedejaars studententeams van het Aeres MBO Ede hebben onder leiding van Food-docent Malou Gerbrands gedurende vijf maanden wekelijks gewerkt aan een onderzoeksopdracht voor de MBO-challenge Voedselverspilling. De MBO-challenge is...

Lees meer

Nieuwsbrief maart 2022

Woensdag 30 maart 2022 Algemeen

Het is volop lente buiten. Hopelijk geeft dit energie om bezig te zijn met circulaire economie. Er gebeurt veel in de regio, het borrelt en bruist. Onze grote wens is dat die energie tot bloei komt in projecten, samenwerkingen en innovaties. Het Living Lab wil experimenteerruimte bieden, de samenwerking tussen...

Lees meer

Subsidie Circulaire Ketenprojecten 2022

Dinsdag 29 maart 2022 Algemeen

Wilt u samen met andere ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) een circulair product of circulaire dienst ontwerpen? Of uw processen of businessmodel circulair organiseren? En wilt u daarvoor hulp van een ervaren procesbegeleider? De subsidie Circulaire ketenprojecten kan u daarbij ondersteunen. De regeling in het kort.  Doelstelling: Minder...

Lees meer

Uitnodiging 7 april: op bezoek bij FoodVia in Arnhem

Donderdag 24 maart 2022 Algemeen

Thema: "meer korte keten producten op schap en bord"

 Donderdag 7 april 2022 | 10.00 - 13.00 | ontvangst vanaf 9.30 |  inclusief lunch Met veel plezier nodigen we je uit bij restaurant FoodVia in Arnhem! Rode draad van deze netwerkbijeenkomst: meer korte keten producten op het schap en bord...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven