Op naar de landelijke Finale van 21 april 2022! Ze zijn er in oktober 2021 al mee begonnen: vijf eerste- en tweedejaars studententeams van het Aeres MBO Ede hebben onder leiding van Food-docent Malou Gerbrands gedurende vijf maanden wekelijks gewerkt aan een onderzoeksopdracht voor de MBO-challenge Voedselverspilling. De MBO-challenge is...
Lees meerHet is volop lente buiten. Hopelijk geeft dit energie om bezig te zijn met circulaire economie. Er gebeurt veel in de regio, het borrelt en bruist. Onze grote wens is dat die energie tot bloei komt in projecten, samenwerkingen en innovaties. Het Living Lab wil experimenteerruimte bieden, de samenwerking tussen...
Lees meerWilt u samen met andere ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) een circulair product of circulaire dienst ontwerpen? Of uw processen of businessmodel circulair organiseren? En wilt u daarvoor hulp van een ervaren procesbegeleider? De subsidie Circulaire ketenprojecten kan u daarbij ondersteunen. De regeling in het kort. Doelstelling: Minder...
Lees meerThema: "meer korte keten producten op schap en bord" Donderdag 7 april 2022 | 10.00 - 13.00 | ontvangst vanaf 9.30 | inclusief lunch Met veel plezier nodigen we je uit bij restaurant FoodVia in Arnhem! Rode draad van deze netwerkbijeenkomst: meer korte keten producten op het schap en bord...
Lees meerWij zijn 5 enthousiaste bedrijfskunde studenten van de CHE. Voor onze studie voeren wij onderzoek uit naar de tevredenheid over de samenwerking met Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Dit doen we op 4 verschillende onderwerpen: activiteiten, thema’s, ondersteuning en de toekomstige samenwerking. Waarom? Het Living Lab is een samenwerking tussen...
Lees meer