Heeft u of uw bedrijf een (commercieel / strategisch) vraagstuk dat een innovatieve benadering door een groep enthousiaste vierdejaars Bedrijfskunde studenten nodig heeft? Dit is uw kans! Ruim 75 studenten in het Commerciële en Innovatieve profiel Bedrijfskunde zullen zich dit najaar in maximaal 15 opdrachten gaan buigen over verschillende vraagstukken....
Lees meerHet Living Lab Regio Foodvalley Circulair jaarverslag 2020 is uit! Deze kunt u hier downloaden. Een jaar waarvan we op voorhand niet hadden gedacht dat het zo zou lopen. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied heeft de coronacrisis voor sommigen grote gevolgen gehad. Voor het Living Lab Regio Foodvalley Circulair...
Lees meerOnze derde gastspeker van de online bijeenkomst Waterstof op 23 juni is Wilbert Roerdink . Wilbert Roerdink is consultant bij Vindsubsidies . Hij is al geruime tijd werkzaam in de subsidiewereld en heeft uitgebreide kennis van een breed scala aan regelingen, waaronder nationale maar ook Europese subsidieprogramma’s. Deze kennis en...
Lees meerOp maandag 14 juni organiseerden Regio Foodvalley Circulair in samenwerking met Jong Leren Eten Gelderland/Utrecht de Werkplaats Voedselverspilling Onderwijs. De werkplaats werd georganiseerd voor scholen, gemeenten, ondernemers en andere geïnteresseerden die aan de slag zijn of willen met voedselverspilling in het onderwijs. De Werkplaats trok flinke belangstelling, er waren 40...
Lees meerMaak Kennis met onze gastspreker Jasper Heutinck voor de Werkplaats Waterstof bijeenkomst op 23 juni 2021. Jasper heeft voor zijn afstudeerscriptie een waterstof investeringsselectie-model ontwikkeld. Met dit model kunnen gebruikers waterstofinvesteringen in een beginfase doorrekenen. Daarbij helpt het model om deze investeringen bedrijfseconomisch te beoordelen. Jasper is vandaag de dag...
Lees meer