Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Harold Engelen onder de aandacht. Bij Smaakidee wordt zonder pakjes en zakjes gekookt en worden resten ingevroren of ingemaakt. In hun winkel verkopen ze producten...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag René Krebber onder de aandacht. Zijn onderneming Zakelijkbezorgd.nl is een bestelplatform voor duurzaam geproduceerde catering. Gerechten worden altijd binnen een straal van 10 km en...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Roel van Dijk onder de aandacht. De koeien van Het Binnenveld worden nu al gevoed met oud brood en fruit en de rest van het...
Lees meerDe Verspillingsvrije Week Van 7 t/m 13 september is het Verspillingvrije Week in Nederland. Met een campagne op radio, televisie en sociale media worden consumenten gewezen op het voorkomen van voedselverspilling in onze huishoudens. Zo kan er bijvoorbeeld 2 miljoen kilo brood per week worden bespaard als we beter bewaren...
Lees meerArtech Rubber, Bakkerij Fuite, Clear Polymers, Lagemaat, Leadax: vijf innovatieve bedrijven uit de regio, die mede dankzij bijdragen uit het project Circulaire Fabrieken succesvol aan de circulaire weg timmeren. Na de zomer nodigen we een volgende groep maakbedrijven uit de Cleantech Regio uit om mee te doen aan het Regio...
Lees meer