De vijf genomineerden die kans maken op de prijs voor de meest impactvolle innovatie in Regio Foodvalley zijn bekend. De onafhankelijke vakjury bracht negenentwintig inzendingen terug tot vijf en kiest op 29 september de beste innovatie. Zij kijken naar originaliteit, impact, duurzaamheid en circulariteit en sector-overstijgende samenwerking. Ook het publiek...
Lees meerDe afgelopen maand zette Regio Foodvalley al acht Verspillingsvrije Helden in het zonnetje. Acht professionals en ondernemers die zich in onze regio inzetten om producten te redden van de kliko. Zij deelden hun verhalen en handige verspillingsvrije tips. Zo kwam boer Roel van Dijk aan het woord: zijn koeien worden...
Lees meerDonderdag 16 september 2021 om 15:30-17:00 uur Op het gebied van waterstof werken de provincies Utrecht en Zuid-Holland, het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en Platform Groene Hart Werkt! nauw samen. In een reeks webinars over waterstof en mobiliteit die zij gezamenlijk organiseren komen vooral de praktische kant van het rijden...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Dominick Roelofsen onder de aandacht. K-Fresh produceert verse, voorgesneden AGF-producten. Dominick probeert met slimme inkoop en logistiek de houdbaarheid voor de (thuis)kok zoveel mogelijk te...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht. Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...
Lees meer