Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Genomineerden innovatieprijs Regio Foodvalley bekend!

Woensdag 15 september 2021 Algemeen

De vijf genomineerden die kans maken op de prijs voor de meest impactvolle innovatie in Regio Foodvalley zijn bekend. De onafhankelijke vakjury bracht negenentwintig inzendingen terug tot vijf en kiest op 29 september de beste innovatie. Zij kijken naar originaliteit, impact, duurzaamheid en circulariteit en sector-overstijgende samenwerking. Ook het publiek...

Lees meer

Verspillingsvrije helden in het zonnetje

Woensdag 15 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

De afgelopen maand zette Regio Foodvalley al acht Verspillingsvrije Helden in het zonnetje. Acht professionals en ondernemers die zich in onze regio inzetten om producten te redden van de kliko. Zij deelden hun verhalen en handige verspillingsvrije tips. Zo kwam boer Roel van Dijk aan het woord: zijn koeien worden...

Lees meer

Webinar Waterstofmobiliteit

Dinsdag 14 september 2021 Community of Practice Waterstof

Donderdag 16 september 2021 om 15:30-17:00 uur Op het gebied van waterstof werken de provincies Utrecht en Zuid-Holland, het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en Platform Groene Hart Werkt! nauw samen. In een reeks webinars over waterstof en mobiliteit die zij gezamenlijk organiseren komen vooral de praktische kant van het rijden...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Dominick Roelofsen - K-Fresh

Dinsdag 14 september 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Dominick Roelofsen onder de aandacht.  K-Fresh produceert verse, voorgesneden AGF-producten. Dominick probeert met slimme inkoop en logistiek de houdbaarheid voor de (thuis)kok zoveel mogelijk te...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Judith Keizer - eigenaar Eetwinkel Vreemde Streken

Maandag 13 september 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht.  Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven