Hét podium voor innovatieve ondernemers in Regio Foodvalley Een feestelijke avond, een rode loper voor genomineerden en de schijnwerpers op innovatieve parels uit de regio. De uitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021 op 29 september kan wel eens het eerste grote event in de regio zijn waar ondernemers en...
Lees meerDe vierde gastspreker op de online bijeenkomst Werkplaats Waterstof op 23 juni (14:50 - 17:10 uur) is Leo Plak! Leo Polak heeft voor zijn promotie onderzoek gedaan naar fotokatalytisch watersplitsende poeders, dat zijn poeders die in water onder belichting waterstof produceren. Een interessante, maar nog niet rendabele techniek. Tegenwoordig houdt...
Lees meerHeeft u of uw bedrijf een (commercieel / strategisch) vraagstuk dat een innovatieve benadering door een groep enthousiaste vierdejaars Bedrijfskunde studenten nodig heeft? Dit is uw kans! Ruim 75 studenten in het Commerciële en Innovatieve profiel Bedrijfskunde zullen zich dit najaar in maximaal 15 opdrachten gaan buigen over verschillende vraagstukken....
Lees meerHet Living Lab Regio Foodvalley Circulair jaarverslag 2020 is uit! Deze kunt u hier downloaden. Een jaar waarvan we op voorhand niet hadden gedacht dat het zo zou lopen. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied heeft de coronacrisis voor sommigen grote gevolgen gehad. Voor het Living Lab Regio Foodvalley Circulair...
Lees meerOnze derde gastspeker van de online bijeenkomst Waterstof op 23 juni is Wilbert Roerdink . Wilbert Roerdink is consultant bij Vindsubsidies . Hij is al geruime tijd werkzaam in de subsidiewereld en heeft uitgebreide kennis van een breed scala aan regelingen, waaronder nationale maar ook Europese subsidieprogramma’s. Deze kennis en...
Lees meer