Donderdag 16 september 2021 om 15:30-17:00 uur Op het gebied van waterstof werken de provincies Utrecht en Zuid-Holland, het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en Platform Groene Hart Werkt! nauw samen. In een reeks webinars over waterstof en mobiliteit die zij gezamenlijk organiseren komen vooral de praktische kant van het rijden...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Dominick Roelofsen onder de aandacht. K-Fresh produceert verse, voorgesneden AGF-producten. Dominick probeert met slimme inkoop en logistiek de houdbaarheid voor de (thuis)kok zoveel mogelijk te...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht. Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Harold Engelen onder de aandacht. Bij Smaakidee wordt zonder pakjes en zakjes gekookt en worden resten ingevroren of ingemaakt. In hun winkel verkopen ze producten...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag René Krebber onder de aandacht. Zijn onderneming Zakelijkbezorgd.nl is een bestelplatform voor duurzaam geproduceerde catering. Gerechten worden altijd binnen een straal van 10 km en...
Lees meer