Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Marktuitvraag Station Ede- Wageningen

Dinsdag 19 april 2022 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Bent of kent u die creatieve food ondernemer die in een pop-up store gezond en lokaal voedsel op het station Ede-Wageningen wil aanbieden aan reizigers en passanten? Lees dan verder.   Vindt u ook dat het makkelijker moet worden om te kiezen voor gezond en duurzaam eten? En wilt u daar...

Lees meer

Subsidieregeling POP3: Samenwerking voor duurzame waardeketens in het kader van het Europees Partnerschap (EIP)

Vrijdag 08 april 2022 Algemeen

De landbouwsector is van belang voor de provincie Utrecht en staat voor grote maatschappelijke uitdagingen. De landbouw moet duurzamer en milieuvriendelijker worden tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen. Toegang tot eerlijke, gezonde en lokale producten zijn van groter belang geworden voor bewoners van de provincie. Daarbij moet de agrariër...

Lees meer

Terugblik Werkplaats Waterstof bijeenkomst #5

Woensdag 30 maart 2022 Community of Practice Waterstof

Op 16 maart was Werkplaats Waterstof #5 en kwamen we met een behoorlijk groep bij elkaar op het IPKW terrein in Arnhem. Tijdens deze werkplaatsbijeenkomst zijn wij gestart met enkele updates en een presentatie van een visie voor de Werkplaats in 2022. Onder begeleiding van inspirerende initiatiefhouders binnen de Regio...

Lees meer

MBO-challenge Voedselverspilling: welke oplossingen hebben de studenten Aeres Ede bedacht voor de regionale opdrachtgevers?

Woensdag 30 maart 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op naar de landelijke Finale van 21 april 2022! Ze zijn er in oktober 2021 al mee begonnen: vijf eerste- en tweedejaars studententeams van het Aeres MBO Ede hebben onder leiding van Food-docent Malou Gerbrands gedurende vijf maanden wekelijks gewerkt aan een onderzoeksopdracht voor de MBO-challenge Voedselverspilling. De MBO-challenge is...

Lees meer

Nieuwsbrief maart 2022

Woensdag 30 maart 2022 Algemeen

Het is volop lente buiten. Hopelijk geeft dit energie om bezig te zijn met circulaire economie. Er gebeurt veel in de regio, het borrelt en bruist. Onze grote wens is dat die energie tot bloei komt in projecten, samenwerkingen en innovaties. Het Living Lab wil experimenteerruimte bieden, de samenwerking tussen...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven