Wil je iets met circulariteit in je bedrijf, maar weet je nog niet wat? Samen met de Provincie Utrecht heeft het Versnellingshuis Nederland circulair een overzicht gemaakt van handige info en partijen aan wie je een vraag kan stellen. Hierin vind je onder andere bronnen met handige info en partijen...
Lees meerArnhem – Sinaasappelschillen, rode koolharten, witlofbladeren, zaadlijsten van tomaten. Afval? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er valt wel iets lekkers van te maken volgens fermentatiespecialist Erik Munneke, chef bij Smaakpark. MBO-studenten van de koksopleiding van Rijn IJssel experimenteren tijdens een masterclass hoe je restafval om kunt toveren...
Lees meerHet Living Lab Regio Foodvalley Circulair wenst u een heel goed nieuw jaar. We zijn weer van start en maken ook dit jaar circulair en actief! In de week van 7 februari beginnen we goed met de nationale Week van de Circulaire Economie. Overal in Nederland worden bijeenkomsten en themasessies...
Lees meerOp maandag 7 februari is het zover: dan vindt de vierde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Onder de noemer ‘Allemaal Circulair!’ gaan we een dag lang de diepte in en bekijken wat er nodig is om systeemverandering van een lineaire naar een circulaire economie teweeg te brengen. We gaan in...
Lees meerIn het kader van de Week van de Circulaire economie, wordt er op 8 februari 2022 op de Horeca- en Bakkerijvakschool Rijn IJssel (Wageningen en Arnhem) een masterclass ‘Werken met Restvoedsel/Fermenteren’ georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in Arnhem, waar de topkoks hun opleiding krijgen. Deze masterclass is opgezet in het kader...
Lees meer