Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Het Versnellingshuis helpt jou om circulariteit toe te passen in je bedrijf!

Woensdag 09 februari 2022 Algemeen

Wil je iets met circulariteit in je bedrijf, maar weet je nog niet wat? Samen met de Provincie Utrecht heeft het Versnellingshuis Nederland circulair een overzicht gemaakt van handige info en partijen aan wie je een vraag kan stellen. Hierin vind je onder andere bronnen met handige info en partijen...

Lees meer

Masterclass 'No Waste': restafval omtoveren tot lekkere smaakmakers

Woensdag 09 februari 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Arnhem – Sinaasappelschillen, rode koolharten, witlofbladeren, zaadlijsten van tomaten. Afval? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er valt wel iets lekkers van te maken volgens fermentatiespecialist Erik Munneke, chef bij Smaakpark. MBO-studenten van de koksopleiding van Rijn IJssel experimenteren tijdens een masterclass hoe je restafval om kunt toveren...

Lees meer

Nieuwsbrief januari 2022

Vrijdag 28 januari 2022 Algemeen

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair wenst u een heel goed nieuw jaar. We zijn weer van start en maken ook dit jaar circulair en actief! In de week van 7 februari beginnen we goed met de nationale Week van de Circulaire Economie. Overal in Nederland worden bijeenkomsten en themasessies...

Lees meer

Nationale Conferentie Circulaire Economie 2022

Woensdag 26 januari 2022 Algemeen

Op maandag 7 februari is het zover: dan vindt de vierde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Onder de noemer ‘Allemaal Circulair!’ gaan we een dag lang de diepte in en bekijken wat er nodig is om systeemverandering van een lineaire naar een circulaire economie teweeg te brengen. We gaan in...

Lees meer

Masterclass ‘Werken met Restvoedsel/Fermenteren’

Woensdag 26 januari 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

In het kader van de Week van de Circulaire economie, wordt er op 8 februari 2022 op de Horeca- en Bakkerijvakschool Rijn IJssel (Wageningen en Arnhem) een masterclass ‘Werken met Restvoedsel/Fermenteren’ georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in Arnhem, waar de topkoks hun opleiding krijgen. Deze masterclass is opgezet in het kader...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven