Een artikel uit het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley . Bekijk het hele magazine hier . Vernieuwend experiment in zes supermarkten Regio Foodvalley. In de transitie naar minder dierlijke en meer plantaardige eiwitten in onze voeding, speelt de consument een belangrijke rol. Maar hoe stimuleer je mensen tot...
Lees meerHet online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley is uit! Een editie vol innovatieve en duurzame verhalen. Dit jaar is voor het eerste jaar de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Fabriek Fris uit Ede heeft deze prijs gewonnen. Dit bedrijf verwerkt oude lakens en tafelkleden uit de horeca weer tot kwalitatief...
Lees meerOp dinsdagavond 7 december zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor wie persoonlijk kennis wil maken met de deeltijd Associate degrees, bachelors, masters en post-hbo’s. Je bent van 18:30 – 21:00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen. Programma Om 18.30 uur begint het...
Lees meerInschrijving Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in de provincie Utrecht zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle ideeën en initiatieven in...
Lees meerOp 18 november 2021 vond de jaarlijkse Living Lab Day plaats. We kijken terug op een geslaagd evenement! We hebben afgetrapt met de verdiepende Werkplaatsen cross-overs, waarna Rosan van Boven (Fabriek Fris) en Saskia van den Muijsenberg (BiomimicryNL) gepassioneerd over hun ondernemingen vertelde. Bekijk de verschillende presentaties terug op het...
Lees meer