Wij maken het rond
Partner worden

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Experiment: bewust kiezen voor plantaardige voeding

Vrijdag 03 december 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Een artikel uit het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley . Bekijk het hele magazine hier . Vernieuwend experiment in zes supermarkten Regio Foodvalley. In de transitie naar minder dierlijke en meer plantaardige eiwitten in onze voeding, speelt de consument een belangrijke rol. Maar hoe stimuleer je mensen tot...

Lees meer

Online magazine Groei #8

Donderdag 02 december 2021 Algemeen

Het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley is uit! Een editie vol innovatieve en duurzame verhalen.  Dit jaar is voor het eerste jaar de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Fabriek Fris uit Ede heeft deze prijs gewonnen. Dit bedrijf verwerkt oude lakens en tafelkleden uit de horeca weer tot kwalitatief...

Lees meer

Open Avond Deeltijdopleidingen - CHE

Dinsdag 30 november 2021 Algemeen

Op dinsdagavond 7 december zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor wie persoonlijk kennis wil maken met de deeltijd Associate degrees, bachelors, masters en post-hbo’s. Je bent van 18:30 – 21:00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen. Programma Om 18.30 uur begint het...

Lees meer

Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Dinsdag 30 november 2021 Algemeen

Inschrijving Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde  van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in de provincie Utrecht zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle ideeën en initiatieven in...

Lees meer

Living Lab Day 18 november 2021

Dinsdag 30 november 2021 Algemeen

Op 18 november 2021 vond de jaarlijkse Living Lab Day plaats. We kijken terug op een geslaagd evenement! We hebben afgetrapt met de verdiepende Werkplaatsen cross-overs, waarna Rosan van Boven (Fabriek Fris) en Saskia van den Muijsenberg (BiomimicryNL) gepassioneerd over hun ondernemingen vertelde. Bekijk de verschillende presentaties terug op het...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven