Beter voor de wereld én voor je business We kijken terug op een heel succesvolle netwerkontmoeting op 3 oktober op de Floriade! Maar liefst 55 ondernemers, studenten en vertegenwoordigers van gemeenten en onderwijspartijen uit Regio Foodvalley reisden af naar de Floriade. Deze Meet & Greet was een initiatief van de...
Lees meerLees het magazine Martin Ruiter, Vice-voorzitter Economic Board Regio Foodvalley: We leven momenteel in roerige tijden; daar vertel ik u ongetwijfeld niks nieuws mee. Klimaat, energie, stikstof: voorbeelden van thema’s die het gesprek bepalen in de talkshows op tv, bij de koffieautomaat op het werk, en aan de borreltafel. En...
Lees meerNog even nagenieten van supergave onderwijsactiviteiten van Living Lab Circulair op de Floriade/WorldFoodPavilion. Toffe masterclasses fermenteren/kimchi maken, met (v)mbo-klassen van Aeres MBO Ede, Rijn IJssel MBO Vakschool Wageningen, Aeres VMBO Nijkerk. Met bijzondere chefkoks en voedselondernemers uit regio Foodvalley die allemaal innovatief met restverwerking omgaan. Lees hier het uitgebreide artikel:...
Lees meerNo Palm Ingredients uit Ede heeft de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 gewonnen. No Palm Ingredients ontwikkelt duurzame palmolie-vervangers uit reststromen. “Deze innovatie heeft een enorme impact op de voeding-, cosmetica- en schoonmaak industrie en helpt ontbossing te voorkomen”, aldus de jury van de Innovatieprijs. De publieksprijs ging naar XINTC uit...
Lees meer“Begin gewoon. En hou het begrijpelijk.” Het klinkt aanstekelijk eenvoudig als Frank-Jan Evers over Smart Industry begint. Hij is verantwoordelijk voor engineering en operations bij Heering in Vaassen. “Het is geen toeval dat het eenvoudig klinkt. Het moet ook eenvoudig zijn. Als je het niet begrijpt, moet je het niet...
Lees meer