Het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley is uit! Een editie vol innovatieve en duurzame verhalen. Dit jaar is voor het eerste jaar de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Fabriek Fris uit Ede heeft deze prijs gewonnen. Dit bedrijf verwerkt oude lakens en tafelkleden uit de horeca weer tot kwalitatief...
Lees meerOp dinsdagavond 7 december zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor wie persoonlijk kennis wil maken met de deeltijd Associate degrees, bachelors, masters en post-hbo’s. Je bent van 18:30 – 21:00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen. Programma Om 18.30 uur begint het...
Lees meerInschrijving Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in de provincie Utrecht zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle ideeën en initiatieven in...
Lees meerOp 18 november 2021 vond de jaarlijkse Living Lab Day plaats. We kijken terug op een geslaagd evenement! We hebben afgetrapt met de verdiepende Werkplaatsen cross-overs, waarna Rosan van Boven (Fabriek Fris) en Saskia van den Muijsenberg (BiomimicryNL) gepassioneerd over hun ondernemingen vertelde. Bekijk de verschillende presentaties terug op het...
Lees meerOnderwijs We hebben 4 ondernemersvraagstukken uit regio Foodvalley kunnen koppelen aan deelnemende teams van Aeres MBO Ede in het kader van de nieuwe ronde landelijke MBO-challenge voedselverspilling die loopt van oktober 2021 tot en met februari 2022. Dit vanuit de de agro-hoek, uit de bakkerij-wereld en uit horeca binnensteden. De...
Lees meer