Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Online magazine Groei #8

Donderdag 02 december 2021 Algemeen

Het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley is uit! Een editie vol innovatieve en duurzame verhalen.  Dit jaar is voor het eerste jaar de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Fabriek Fris uit Ede heeft deze prijs gewonnen. Dit bedrijf verwerkt oude lakens en tafelkleden uit de horeca weer tot kwalitatief...

Lees meer

Open Avond Deeltijdopleidingen - CHE

Dinsdag 30 november 2021 Algemeen

Op dinsdagavond 7 december zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor wie persoonlijk kennis wil maken met de deeltijd Associate degrees, bachelors, masters en post-hbo’s. Je bent van 18:30 – 21:00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen. Programma Om 18.30 uur begint het...

Lees meer

Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Dinsdag 30 november 2021 Algemeen

Inschrijving Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde  van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in de provincie Utrecht zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle ideeën en initiatieven in...

Lees meer

Living Lab Day 18 november 2021

Dinsdag 30 november 2021 Algemeen

Op 18 november 2021 vond de jaarlijkse Living Lab Day plaats. We kijken terug op een geslaagd evenement! We hebben afgetrapt met de verdiepende Werkplaatsen cross-overs, waarna Rosan van Boven (Fabriek Fris) en Saskia van den Muijsenberg (BiomimicryNL) gepassioneerd over hun ondernemingen vertelde. Bekijk de verschillende presentaties terug op het...

Lees meer

Ondernemersvraagstukken gekoppeld aan Aeres MBO Ede

Dinsdag 30 november 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Onderwijs We hebben 4 ondernemersvraagstukken uit regio Foodvalley kunnen koppelen aan deelnemende teams van Aeres MBO Ede in het kader van de nieuwe ronde landelijke MBO-challenge voedselverspilling die loopt van oktober 2021 tot en met februari 2022. Dit vanuit de de agro-hoek, uit de bakkerij-wereld en uit horeca binnensteden. De...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven