Nieuws

'Gelderland van Morgen' gestart!

Maandag 16 mei 2022 Werkplaats Circulaire Voedselketens

Meer plantaardig en minder verspillen 10 organisaties van start met Gelderland van Morgen In april zijn de eerste 10 organisaties in de horeca, catering, zorg en retail gestart met het programma Gelderland van Morgen en inmiddels staan de volgende 15 á 20 klaar om te starten. Uit Regio Foodvalley doen...

Lees meer

Marktuitvraag Station Ede- Wageningen

Dinsdag 19 april 2022 AlgemeenWerkplaats Circulaire Voedselketens

Bent of kent u die creatieve food ondernemer die in een pop-up store gezond en lokaal voedsel op het station Ede-Wageningen wil aanbieden aan reizigers en passanten? Lees dan verder.   Vindt u ook dat het makkelijker moet worden om te kiezen voor gezond en duurzaam eten? En wilt u daar...

Lees meer

MBO-challenge Voedselverspilling: welke oplossingen hebben de studenten Aeres Ede bedacht voor de regionale opdrachtgevers?

Woensdag 30 maart 2022 Werkplaats Circulaire Voedselketens

Op naar de landelijke Finale van 21 april 2022! Ze zijn er in oktober 2021 al mee begonnen: vijf eerste- en tweedejaars studententeams van het Aeres MBO Ede hebben onder leiding van Food-docent Malou Gerbrands gedurende vijf maanden wekelijks gewerkt aan een onderzoeksopdracht voor de MBO-challenge Voedselverspilling. De MBO-challenge is...

Lees meer

Samen werken aan toekomstbestendig onderwijs

Woensdag 23 februari 2022 Werkplaats Circulaire Voedselketens

Steeds meer opleidingen doen het en het blijkt een gouden greep: docenten en studenten organiseren gezamenlijke inspiratiesessies over toekomstbestendig onderwijs met partners uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid.  Wat is het en hoe bereidt de school zich hierop voor? Wie wil daar nou niet aan meewerken? MBO Horeca...

Lees meer

Onderzoek naar knelpunten en mogelijke oplossingen voor voedselafval in binnenstad Rhenen

Woensdag 23 februari 2022 Werkplaats Circulaire Voedselketens

Resultaten onderzoeksstage.  Op 8 februari presenteerde student Loris Monasso in het Stadsmuseum in Rhenen de resultaten van zijn onderzoeksstage over mogelijke oplossingen voor voedselafval in de binnenstad van Rhenen. Tijdens het overleg met winkeliers/ horecaondernemers uit de binnenstad van Rhenen, gemeente Rhenen, Rhenen Stad en de Werkplaats Circulaire Voedselketens bespraken...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven