Nieuws

Youth World Food Festival

Donderdag 14 oktober 2021 Werkplaats Circulaire Voedselketens

Op zaterdag 16 oktober is het Youth World Food Festival! Hét festival voor en door jongeren waar we elkaars visie op de wereld, voedselketens en innovatieve ideeën delen. Met elkaar kunnen we impact maken en zoeken we samen naar oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Jullie zijn de toekomstmakers! De...

Lees meer

Bijzondere masterclass op Aeres VMBO Nijkerk met chefkok Christian Weij

Woensdag 22 september 2021 Werkplaats Circulaire Voedselketens

In Nijkerk kregen de leerlingen van VMBO Aeres samen met hun docent Food Mark Reurink een masterclass in koken met restjes van chefkok Christian Weij van Smaakpark Ede. In de Verspillingsvrije Week, van 7 tot en met 13 september 2021, wordt extra aandacht besteed aan het tegengaan van voedselverspilling. Regio...

Lees meer

VMBO-leerlingen van het Perron in Veenendaal volgen masterclass verspillingsvrij koken

Woensdag 22 september 2021 Werkplaats Circulaire Voedselketens

VMBO-leerlingen van Het Perron in Veenendaal kregen een masterclass verspillingsvrij koken van chefkok Mick Denneman van het SmaakPark. Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. Tijdens de verspillingsvrije week (van 7 t/m 13 september) vroegen bedrijven, onderwijs en publieke...

Lees meer

Verspillingsvrije helden in het zonnetje

Woensdag 15 september 2021 Werkplaats Circulaire Voedselketens

De afgelopen maand zette Regio Foodvalley al acht Verspillingsvrije Helden in het zonnetje. Acht professionals en ondernemers die zich in onze regio inzetten om producten te redden van de kliko. Zij deelden hun verhalen en handige verspillingsvrije tips. Zo kwam boer Roel van Dijk aan het woord: zijn koeien worden...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Dominick Roelofsen - K-Fresh

Dinsdag 14 september 2021 AlgemeenWerkplaats Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Dominick Roelofsen onder de aandacht.  K-Fresh produceert verse, voorgesneden AGF-producten. Dominick probeert met slimme inkoop en logistiek de houdbaarheid voor de (thuis)kok zoveel mogelijk te...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven