De week van de Circulaire Economie sloten wij vandaag af met een kijkje in de keuken van een van onze circulaire koplopers: Ingenieursbureau Boot in Veenendaal. Ingenieurs met een verhaal noemen ze zichzelf en dat verhaal is van A tot Z boeiend! Kees Boot vertelde over hoe vroeger bij het...
Lees meerWageningse leerlingen van Pantarijn MHV en Pantarijn PRO maken heerlijke gerechten met restvoedsel Het is de Week van de Circulaire Economie en in Regio Foodvalley doen veel scholen mee aan de masterclasses ‘Werken met Restvoedsel’. Deze masterclasses worden aangeboden om jongeren bewust te maken op al het voedsel dat wij...
Lees meerSterke toekomst met duurzaam beton! Op 12 maart was Bosch Beton in Barneveld gastheer voor het Circulair Café van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Mede door de extra aandacht van de week van de circulaire economie was een gemêleerde groep deelnemers op de uitnodiging ingegaan om meer te horen...
Lees meerOp maandag 11 maart volgden eerste- en tweedejaars studenten van de mbo-koksopleiding van Het Perron (Veenendaal) de masterclass ‘Werken met restvoedsel’, onder leiding van chef-kok Paula Middendorp en docent Erwin Stapel. Wethouder Marco Verloop, die als bestuurder verantwoordelijk is voor het thema Circulaire Economie in Regio Foodvalley, was hierbij aanwezig....
Lees meerMis het niet! De grote finale van de Circulaire Innovatie Top - Livestream op 15 maart, waar finalisten uit Overijssel, Gelderland, Flevoland, Brabant en Limburg samenkomen. Vanaf 29 februari mogen drie Gelderse bedrijven zichzelf met trots winnaar noemen van de Gelderse Circulaire Innovatie. Deze prestatie plaatste hen direct in de...
Lees meer