Nieuws

#VerspillingsvrijeHeld Judith Keizer - eigenaar Eetwinkel Vreemde Streken

Maandag 13 september 2021 AlgemeenWerkplaats Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht.  Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Harold Engelen - eigenaar Smaak Idee

Zondag 12 september 2021 AlgemeenWerkplaats Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Harold Engelen onder de aandacht.  Bij Smaakidee wordt zonder pakjes en zakjes gekookt en worden resten ingevroren of ingemaakt. In hun winkel verkopen ze producten...

Lees meer

VerspillingsvrijeHeld René Krebber - oprichter Zakelijkbezorgd.nl

Zaterdag 11 september 2021 AlgemeenWerkplaats Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag René Krebber onder de aandacht.  Zijn onderneming Zakelijkbezorgd.nl is een bestelplatform voor duurzaam geproduceerde catering. Gerechten worden altijd binnen een straal van 10 km en...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Roel van Dijk - Boerderij 't Binnenveld

Vrijdag 10 september 2021 AlgemeenWerkplaats Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Roel van Dijk onder de aandacht.  De koeien van Het Binnenveld worden nu al gevoed met oud brood en fruit en de rest van het...

Lees meer

Strijden tegen voedselverspilling: leuk, lekker en duurzaam

Vrijdag 10 september 2021 Werkplaats Circulaire Voedselketens

De Verspillingsvrije Week Van 7 t/m 13 september is het Verspillingvrije Week in Nederland. Met een campagne op radio, televisie en sociale media worden consumenten gewezen op het voorkomen van voedselverspilling in onze huishoudens. Zo kan er bijvoorbeeld 2 miljoen kilo brood per week worden bespaard als we beter bewaren...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven