Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Bijzondere masterclass op Aeres VMBO Nijkerk met chefkok Christian Weij

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

In Nijkerk kregen de leerlingen van VMBO Aeres samen met hun docent Food Mark Reurink een masterclass in koken met restjes van chefkok Christian Weij van Smaakpark Ede. In de Verspillingsvrije Week, van 7 tot en met 13 september 2021, wordt extra aandacht besteed aan het tegengaan van voedselverspilling. Regio...

Lees meer

CIRCO Track: Foodprocessing & materiaalpaspoorten

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Industrie

Ben je ontwerper, bouwer, leverancier of gebruiker van installaties of machines voor de foodprocesindustrie? Of betrokken in de keten als leverancier van materialen of onderdelen? Dan kan deze Track van CIRCO interessant voor je zijn! Circulair produceren in de foodsector gaat nu veelal om efficiënt gebruik van grondstoffen, bijvoorbeeld door...

Lees meer

VMBO-leerlingen van het Perron in Veenendaal volgen masterclass verspillingsvrij koken

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

VMBO-leerlingen van Het Perron in Veenendaal kregen een masterclass verspillingsvrij koken van chefkok Mick Denneman van het SmaakPark. Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. Tijdens de verspillingsvrije week (van 7 t/m 13 september) vroegen bedrijven, onderwijs en publieke...

Lees meer

In de uitzending van Doe Maar Duurzaam, RTL-Z!

Dinsdag 21 september 2021 Algemeen

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair is in het programma RTL Doe Maar Duurzaam gekomen! Een interessante samenwerking is daar onder de aandacht gebracht.    Regio Foodvalley heeft de ambitie om een brede circulaire beweging op gang te brengen. Door samen te werken met andere initiatieven en bedrijven gebeuren er mooie...

Lees meer

Genomineerden innovatieprijs Regio Foodvalley bekend!

Woensdag 15 september 2021 Algemeen

De vijf genomineerden die kans maken op de prijs voor de meest impactvolle innovatie in Regio Foodvalley zijn bekend. De onafhankelijke vakjury bracht negenentwintig inzendingen terug tot vijf en kiest op 29 september de beste innovatie. Zij kijken naar originaliteit, impact, duurzaamheid en circulariteit en sector-overstijgende samenwerking. Ook het publiek...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven