Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht. Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Harold Engelen onder de aandacht. Bij Smaakidee wordt zonder pakjes en zakjes gekookt en worden resten ingevroren of ingemaakt. In hun winkel verkopen ze producten...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag René Krebber onder de aandacht. Zijn onderneming Zakelijkbezorgd.nl is een bestelplatform voor duurzaam geproduceerde catering. Gerechten worden altijd binnen een straal van 10 km en...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Roel van Dijk onder de aandacht. De koeien van Het Binnenveld worden nu al gevoed met oud brood en fruit en de rest van het...
Lees meerDe Verspillingsvrije Week Van 7 t/m 13 september is het Verspillingvrije Week in Nederland. Met een campagne op radio, televisie en sociale media worden consumenten gewezen op het voorkomen van voedselverspilling in onze huishoudens. Zo kan er bijvoorbeeld 2 miljoen kilo brood per week worden bespaard als we beter bewaren...
Lees meer