De Verspillingsvrije Week Van 7 t/m 13 september is het Verspillingvrije Week in Nederland. Met een campagne op radio, televisie en sociale media worden consumenten gewezen op het voorkomen van voedselverspilling in onze huishoudens. Zo kan er bijvoorbeeld 2 miljoen kilo brood per week worden bespaard als we beter bewaren...
Lees meerArtech Rubber, Bakkerij Fuite, Clear Polymers, Lagemaat, Leadax: vijf innovatieve bedrijven uit de regio, die mede dankzij bijdragen uit het project Circulaire Fabrieken succesvol aan de circulaire weg timmeren. Na de zomer nodigen we een volgende groep maakbedrijven uit de Cleantech Regio uit om mee te doen aan het Regio...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Christian Weij onder de aandacht. Altijd op zoek naar creatieve manieren om voedselafval toch te gebruiken en mensen daarin te inspireren. Fermenteren is daarbij het...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Timo Kruft onder de aandacht. TeKa Groep doet veel om verspilling tijdens evenementen te voorkomen, waaronder efficiënt, lokaal en seizoensgebonden inkopen en het monitoren en...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Mark Mudde onder de aandacht. In zijn supermarkt wordt van alles gedaan om verspilling te voorkomen, van slim inkopen tot een samenwerking met Too Good...
Lees meer