Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Jongeren bereiden de gezondste en lekkerste Ideale Burgers op Youth World Food Day

Woensdag 27 oktober 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op 16 oktober was het weer Wereld Voedseldag. Sinds 9 jaar wordt op die dag ook de Youth World Food Day gehouden. Dit jaar in Ede, op het terrein van het World Food Centre, naast het NS-station. Hoofdthema: eiwittransitie. Oftewel: hoe kunnen we met andere eiwitten dan alleen van vlees,...

Lees meer

Twee circulaire initiatieven centraal tijdens Werkplaats Circulaire Voedselketens

Woensdag 27 oktober 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op donderdagavond 14 oktober was er eindelijk weer een fysieke bijeenkomst van de Werkplaats Circulaire Voedselketens in Regio Foodvalley. We waren te gast bij Sebastiaan Hetterschijt van Bakkersgrondstof in Wageningen. Vanaf 19:30 uur werden alle aanwezigen welkom geheten in het Nederlands Bakkerij Centrum. Met Bakkersgrondstof en De Groenerie stonden deze...

Lees meer

The Future of Us - terugblik!

Maandag 18 oktober 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op 8 oktober waren wij aanwezig op de derde editie van The Future of Us - The New world! Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard genoten de bezoekers online mee van een uitgebreid en dynamisch programma en konden ze elkaar ontmoeten in het netwerkplatform.  Onderdeel Living Lab Carolien...

Lees meer

Youth World Food Festival

Donderdag 14 oktober 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op zaterdag 16 oktober is het Youth World Food Festival! Hét festival voor en door jongeren waar we elkaars visie op de wereld, voedselketens en innovatieve ideeën delen. Met elkaar kunnen we impact maken en zoeken we samen naar oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Jullie zijn de toekomstmakers! De...

Lees meer

Bijzondere masterclass op Aeres VMBO Nijkerk met chefkok Christian Weij

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

In Nijkerk kregen de leerlingen van VMBO Aeres samen met hun docent Food Mark Reurink een masterclass in koken met restjes van chefkok Christian Weij van Smaakpark Ede. In de Verspillingsvrije Week, van 7 tot en met 13 september 2021, wordt extra aandacht besteed aan het tegengaan van voedselverspilling. Regio...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven