De Verspillingsvrije Week Van 7 t/m 13 september is het Verspillingvrije Week in Nederland. Met een campagne op radio, televisie en sociale media worden consumenten gewezen op het voorkomen van voedselverspilling in onze huishoudens. Zo kan er bijvoorbeeld 2 miljoen kilo brood per week worden bespaard als we beter bewaren...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Christian Weij onder de aandacht. Altijd op zoek naar creatieve manieren om voedselafval toch te gebruiken en mensen daarin te inspireren. Fermenteren is daarbij het...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Timo Kruft onder de aandacht. TeKa Groep doet veel om verspilling tijdens evenementen te voorkomen, waaronder efficiënt, lokaal en seizoensgebonden inkopen en het monitoren en...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Mark Mudde onder de aandacht. In zijn supermarkt wordt van alles gedaan om verspilling te voorkomen, van slim inkopen tot een samenwerking met Too Good...
Lees meerDoe jij dit jaar ook (weer) mee? Van 7 t/m 13 september 2021 is de Verspillingsvrije Week. Op Duurzame Dinsdag trappen we af. Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als wij! Want samen minder voedsel verspillen is goed voor het klimaat en je portemonnee. Voedselverspilling tegengaan kan natuurlijk...
Lees meer