Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

VMBO-leerlingen van het Perron in Veenendaal volgen masterclass verspillingsvrij koken

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

VMBO-leerlingen van Het Perron in Veenendaal kregen een masterclass verspillingsvrij koken van chefkok Mick Denneman van het SmaakPark. Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. Tijdens de verspillingsvrije week (van 7 t/m 13 september) vroegen bedrijven, onderwijs en publieke...

Lees meer

Verspillingsvrije helden in het zonnetje

Woensdag 15 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

De afgelopen maand zette Regio Foodvalley al acht Verspillingsvrije Helden in het zonnetje. Acht professionals en ondernemers die zich in onze regio inzetten om producten te redden van de kliko. Zij deelden hun verhalen en handige verspillingsvrije tips. Zo kwam boer Roel van Dijk aan het woord: zijn koeien worden...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Dominick Roelofsen - K-Fresh

Dinsdag 14 september 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Dominick Roelofsen onder de aandacht.  K-Fresh produceert verse, voorgesneden AGF-producten. Dominick probeert met slimme inkoop en logistiek de houdbaarheid voor de (thuis)kok zoveel mogelijk te...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Judith Keizer - eigenaar Eetwinkel Vreemde Streken

Maandag 13 september 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht.  Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Harold Engelen - eigenaar Smaak Idee

Zondag 12 september 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Harold Engelen onder de aandacht.  Bij Smaakidee wordt zonder pakjes en zakjes gekookt en worden resten ingevroren of ingemaakt. In hun winkel verkopen ze producten...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven