Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

The Future of Us - terugblik!

Maandag 18 oktober 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op 8 oktober waren wij aanwezig op de derde editie van The Future of Us - The New world! Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard genoten de bezoekers online mee van een uitgebreid en dynamisch programma en konden ze elkaar ontmoeten in het netwerkplatform.  Onderdeel Living Lab Carolien...

Lees meer

Youth World Food Festival

Donderdag 14 oktober 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op zaterdag 16 oktober is het Youth World Food Festival! Hét festival voor en door jongeren waar we elkaars visie op de wereld, voedselketens en innovatieve ideeën delen. Met elkaar kunnen we impact maken en zoeken we samen naar oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Jullie zijn de toekomstmakers! De...

Lees meer

Bijzondere masterclass op Aeres VMBO Nijkerk met chefkok Christian Weij

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

In Nijkerk kregen de leerlingen van VMBO Aeres samen met hun docent Food Mark Reurink een masterclass in koken met restjes van chefkok Christian Weij van Smaakpark Ede. In de Verspillingsvrije Week, van 7 tot en met 13 september 2021, wordt extra aandacht besteed aan het tegengaan van voedselverspilling. Regio...

Lees meer

VMBO-leerlingen van het Perron in Veenendaal volgen masterclass verspillingsvrij koken

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

VMBO-leerlingen van Het Perron in Veenendaal kregen een masterclass verspillingsvrij koken van chefkok Mick Denneman van het SmaakPark. Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. Tijdens de verspillingsvrije week (van 7 t/m 13 september) vroegen bedrijven, onderwijs en publieke...

Lees meer

Verspillingsvrije helden in het zonnetje

Woensdag 15 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

De afgelopen maand zette Regio Foodvalley al acht Verspillingsvrije Helden in het zonnetje. Acht professionals en ondernemers die zich in onze regio inzetten om producten te redden van de kliko. Zij deelden hun verhalen en handige verspillingsvrije tips. Zo kwam boer Roel van Dijk aan het woord: zijn koeien worden...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2025 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven