Op 8 oktober waren wij aanwezig op de derde editie van The Future of Us - The New world! Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard genoten de bezoekers online mee van een uitgebreid en dynamisch programma en konden ze elkaar ontmoeten in het netwerkplatform. Onderdeel Living Lab Carolien...
Lees meerOp zaterdag 16 oktober is het Youth World Food Festival! Hét festival voor en door jongeren waar we elkaars visie op de wereld, voedselketens en innovatieve ideeën delen. Met elkaar kunnen we impact maken en zoeken we samen naar oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Jullie zijn de toekomstmakers! De...
Lees meerIn Nijkerk kregen de leerlingen van VMBO Aeres samen met hun docent Food Mark Reurink een masterclass in koken met restjes van chefkok Christian Weij van Smaakpark Ede. In de Verspillingsvrije Week, van 7 tot en met 13 september 2021, wordt extra aandacht besteed aan het tegengaan van voedselverspilling. Regio...
Lees meerVMBO-leerlingen van Het Perron in Veenendaal kregen een masterclass verspillingsvrij koken van chefkok Mick Denneman van het SmaakPark. Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. Tijdens de verspillingsvrije week (van 7 t/m 13 september) vroegen bedrijven, onderwijs en publieke...
Lees meerDe afgelopen maand zette Regio Foodvalley al acht Verspillingsvrije Helden in het zonnetje. Acht professionals en ondernemers die zich in onze regio inzetten om producten te redden van de kliko. Zij deelden hun verhalen en handige verspillingsvrije tips. Zo kwam boer Roel van Dijk aan het woord: zijn koeien worden...
Lees meer