Wij maken het rond
Partner worden

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Van Broodjesbattle tot Foodhub

Woensdag 16 december 2020 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Werkplaats Voedselverspilling op 19 november 2020 met onderwijs en ondernemers levert kennis én mooie matches op Op 19 november 2020 vond de Werkplaats Voedselverspilling plaats, onderdeel van de Living Lab Day van Regio Foodvalley Circulair. Deze bijeenkomst ging over voedselverspilling als thema binnen het onderwijs. De deelnemers – diverse onderwijsinstellingen,...

Lees meer

Succesvolle Living Lab Day 2020

Maandag 23 november 2020 Community of Practice BouwCommunity of Practice Circulaire VoedselketensCommunity of Practice MeetbaarheidCommunity of Practice Inkopen en BeleidCommunity of Practice WaterstofCommunity of Practice Industrie

Afgelopen donderdag hebben we een geweldige online bijeenkomst rondom circulaire economie in de Regio Foodvalley gehad. Met de inspiratie die Jan Jonker bood, de inhoudelijke sessies rondom Industrie, Voedselverspilling, Circulair voor Beginners en Bouw en alle ontmoetingen hebben we een rijke oogst binnengehaald. We bedanken iedereen die (virtueel) aanwezig was....

Lees meer

Minder voedselverspilling bij de gemeente Ede

Donderdag 03 september 2020 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Interview met Marieke van Goor : Het onderwerp food en voedselverspilling is iets waar Marieke van Goor zich dagelijks mee bezighoudt. Zowel tijdens haar werk bij de gemeente Ede als privé. Voeding met een kleine voedselafdruk kan overal bereikt worden.

Lees meer

Ervaringen van Too Good To Go en Echte Bakker Van der Veer

Donderdag 03 september 2020 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Samen sterk tegen voedselverspilling Met ruim 3.500 ondernemingen en 1,7 miljoen gebruikers heeft Too Good To Go in Nederland veel bereikt om voedselverspilling tegen te gaan. Een van de aangesloten ondernemers is Echte Bakker van der Veer uit Barneveld en Ede. De Too Good To Go app heeft al veel...

Lees meer

Ruim 60 procent minder verspilling door verkoop vers ingevroren brood

Donderdag 03 september 2020 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Door vers ingevroren brood te verkopen in een supermarkt is de verspilling van oud brood met ongeveer zestig procent te verminderen.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven