Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Terugblik: CoP Circulaire Voedselketens bij Remeker

Woensdag 06 december 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op donderdag 30 november vond een zeer geslaagde bijeenkomst plaats van de Community of Practice Circulaire Voedselketens . Met ruim 30 mensen waren we te gast bij kaasboerderij Remeker in Lunteren. Combinatie met Inspiratiesessie Voedseleducatie Voorafgaand aan de Community of Practice vond in de ochtend een bijeenkomst plaats over voedseleducatie...

Lees meer

Terugblik Verspillingsvrije Week 2023

Donderdag 02 november 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Inmiddels ligt de Verspillingsvrije Week alweer een tijdje achter ons, en wat was het een groot succes! Tijdens deze week zijn erg veel mensen geïnformeerd en geïnspireerd om thuis dat stapje extra te zetten tegen voedselverspilling. Erg mooi om te zien dat we samen als groeiende beweging deze resultaten bereiken!...

Lees meer

Gelderse Waarde-Ring uitgereikt - 'onze' Richard Hardeman van De Groenerie is één van de ontvangers

Zaterdag 14 oktober 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

De Waarde-Ring is een initiatief van de Dutch Food Week. De prijs is er om mensen in het zonnetje te zetten die de verbinding tussen boeren en burgers versterken. Verschillende provincies reikten deze week de onderscheidingen uit. Het evenement werd afgelopen vrijdag afgetrapt op het provinciehuis in Arnhem. Thema dit...

Lees meer

Nijkerkse wethouders gaan de uitdaging aan: samen verspillingsvrij!

Vrijdag 15 september 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Wethouder Audrey Rohen kookte vandaag met restjes, samen met leerlingen van het Aeres VMBO Nijkerk. De wethouder trok haar kookschort aan en maakte wentelteefjes van oud brood. Dit recept kwam uit het receptenboek ‘Recepten tegen voedselverspilling’ winnend plan van de Jeugdgemeenteraad 2023 bedacht door de leerlingen van groep 8 van...

Lees meer

Opname Masterclass Koken met Restvoedsel in het NOS Jeugdjournaal

Donderdag 14 september 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Afgelopen maandagmorgen 11 september is in het kader van de Verspillingsvrije Week een masterclass Koken met Restvoedsel door o.a. Wieke Bonthuis van onze Community of Practice Circulaire Voedselketens gegeven bij het Aeres VMBO in Ede. De redactie van het Jeugdjournaal heeft hier lucht van gekregen en het Living Lab Regio...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2025 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven