Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

ROTZOOI fermentatiefestival op het SmaakPark

Vrijdag 24 juni 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

ROTZOOI lezingen en fermentatiediner Op zaterdag 2 juli (vanaf 12.00 uur) verwelkomen we o.a. Sandor Katz op het SmaakPark in Ede. We organiseren die middag een vijftal lezingen waarin kennis delen, proeven, inspiratie en ontmoeting centraal staan. We sluiten de dag af met een groots fermentatie diner waar een aantal...

Lees meer

LekkerLupine community bijeenkomst

Woensdag 01 juni 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Welkom op de jaarlijkse LekkerLupine b2b community bijeenkomst op het lupineveld. Kom ook en laat je inspireren om via robuuste ketensamenwerking de Gouden Boon van Nederlandse Bodem tot leven te brengen. Een middag met volop inspiratie, kennis en ervaring vóór en dóór de LekkerLupine keten; van boer tot bord: Ontmoet...

Lees meer

HBO-challenge Zero Food Waste: lancering door heel Nederland!

Woensdag 25 mei 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Na de succesvolle pilot op de HAS in Den Bosch, wordt de HBO-challenge Zero Food Waste voor studiejaar 2022-2023 gelanceerd voor heel Nederland!  Studenten of studententeams (ook interdisciplinair) van alle HBO's in Nederland kunnen zich inschrijven. Is jouw school gericht op logistiek, circulaire voedselketens of juist bedrijfskundig ingesteld? Geen probleem!...

Lees meer

Floriade Expo

Woensdag 25 mei 2022 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Eens in de 10 jaar is er de unieke Floriade Expo in Nederland. Dit jaar van 14 april tot en met 9 oktober 2022 in Almere. De Floriade biedt een enorme verscheidenheid aan innovaties en trends uit binnen- en buitenland om onze steden leuker, groener en duurzamer te maken. Er...

Lees meer

Opinie: Wie gaat dat allemaal opeten?

Dinsdag 24 mei 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Een artikel van Jan-Willem Grievink, op Foodlog . Ik vroeg eens aan een tuinder die zijn paprika-areaal zojuist flink had uitgebreid, wie al die paprika's zouden opeten. Daar had hij nog nooit over nagedacht. Dat is nu net het kernprobleem van de Nederlandse land- en tuinbouw: boer en tuinder denken...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven