Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Werkplaats Circulaire Voedselketens bij de Groenerie

Woensdag 26 oktober 2022 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Voor de Werkplaats Circulaire Voedselketens op 20 oktober waren we te gast op De Groenerie in Harskamp. Met zo’n 30 ondernemers, studenten en vertegenwoordigers van overheden en onderwijsinstellingen was het een heel divers gezelschap. De voertaal was ditmaal Engels én Nederlands door elkaar. Groenteproductie en beleving Na de koffie zijn...

Lees meer

Aftermovie masterclass verspillingsvrij koken op de Floriade

Vrijdag 21 oktober 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Nog even nagenieten van supergave onderwijsactiviteiten van Living Lab Circulair op de Floriade/WorldFoodPavilion. Toffe masterclasses fermenteren/kimchi maken, met (v)mbo-klassen van Aeres MBO Ede, Rijn IJssel MBO Vakschool Wageningen, Aeres VMBO Nijkerk. Met bijzondere chefkoks en voedselondernemers uit regio Foodvalley die allemaal innovatief met restverwerking omgaan. Lees hier het uitgebreide artikel:...

Lees meer

Poster wedstrijd Voedselverspilling voor basisonderwijs

Maandag 10 oktober 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op 5 oktober heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de posterwedstrijd in het basisonderwijs i.k.v. de Verspillingsvrije Week, die in heel NL heeft plaatsgevonden in de maand september. Gestart op de Floriade op 14 september. Op uitnodiging van Regio Foodvalley hebben daar onze partners het Voedingscentrum en Smaaklessen (WUR) met kinderen...

Lees meer

Zomercampagne Vallei Proef Lokaal succes: ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’

Vrijdag 07 oktober 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Steeds meer regionale consumenten bereiken door je zichtbaarheid gezamenlijk te vergroten. Afgelopen zomer werkten meer dan vijftien agrariërs samen aan de campagne Vallei Proef Lokaal, waarin zij onder begeleiding van online marketingexpert Wija Koers hun producten onder aandacht van duizenden regionale consumenten brachten. Tijdens de Korte Ketenbijeenkomst in Stoutenburg gaven...

Lees meer

Dertig dagen meer plantaardig eten. Durft jouw organisatie de uitdaging aan?

Donderdag 22 september 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Regio Foodvalley nodigt bedrijven en organisaties uit om mee te doen met de Veggie Challenge. Samen met werknemers en studenten uit de regio gaan we in november de uitdaging aan om 30 dagen meer plantaardig te eten: dat zorgt voor impact! Elke organisatie in de regio kan deelnemen met één...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2025 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven